h1

Vakáció!

2007/06/15

teriték 1 

hu
Akinek van iskoláskorú gyermeke, az tudja, hogy a mai nap nagy öröm a gyerekeknek és vegyes érzelmekkel tölti el a szülőket. Kitört ugyanis a nyári vakáció. A Tintalevesre nézve ezt azt jelenti, és erről kötelességemnek érzem kedves olvasóimat tájékoztatni, hogy szeptember elejéig nem a megszokott módon, azaz éjjel-nappal a számítógép mellett ülve gondozom őt, mármint a blogomat, az érintetteknek be kell érniük a távirányított megoldásokkal. A gyakorlatban ez csak a hozzászólásokra való reagálások késését fogja jelenteni, gondos bloggerként be vannak tárazva a nyáribbnál nyári receptek és írások, valamint igyekszem valamilyen módon megoldani a VKF rendkívül izgalmas problémafelvetésű fordulóján való részvételt is.

Felmerül a kérdés az internet- és számítógéphasználat napjainkban már nem megoldhatatlan mobilitásával kapcsolatban. Az információs szupersztrádán való száguldás közepette, az információs társadalom és a piacgazdaság jelenlegi fejlettségi szintjén 2007 nyarán ésszerű keretek között (értsd költséggel) nem megvalósítható a szélessávú internetelérés biztosítása Budapesttől 150 km-nyi távolságban. A kihívás lebírását nem adom fel, ám egyelőre ő áll nyerésre. De mindez mitsem zavarja a Tintalevest, indul tehát a nyári szezon!

uk
Today school is out in Hungary, kids are happy, parents are turning into full-time child entertainers. At least I am. Blogging will by no means receed, WordPress luckily offers a great time-stamp option. Please don’t be cross though if I don’t react to comments immediately but posts will keep on appearing here throughout the summer. Stay tuned and don’t go anywhere.

Reklámok

6 hozzászólás

 1. Jó pihenést, Eszter!!!
  Remélem szép nagy arzenált halmoztál fel :)))

  Vakáció nálunk is beindult…


 2. Köszi, Cserke, nektek is! Arzenal felhalmozva postokbol, valamint gyerekszorakoztato projektek: kezmuves taska gyongyokkel, ragasztokkal, szines papirokkal, himzokeszlettel, strandjatekok, homokozo, stb, mondjuk a legnagyobbnak mindez mar nem jatszik, neki a Sziget kell…. Valtozatos nyarunk lesz!


 3. Köszönjük!
  Hű, ez csupa csajos dolog, jól emlékszem, hogy két kisebb van?Ezek szerint mindkettő lány.
  Pont akartam kérdezni, hogy nagyfiú?? Máris szigetel? Előre fel kell készíteni magam ilyen programokra, ha a tiéd már most megy, akkor nem sok időm van készülgetni.

  (Poroszlói strandra jó szívvel emlékszünk, szép napokat töltöttünk arrafelé.)


 4. Szia Cserke! Az van, hogy 13 éves korban szerintem is korai a Sziget, de apai felügyelettel fog a dolog történni. A középső lány, ő fog gyöngyöt fűzni és ragasztgatni meg barátnőzni, a legkisebb fiú, de kétéves korban úgysem számít semmi, illetve minden és mindenki játékszer. És a sarudi strand is nagyon szép!


 5. Apásan, az egészen más!!Kezdtem megijedni, milyen rossz anya leszek, ha nem engedem menni…
  Így már képben vagyok, valamiért nekem ikrek rémlettek, párdőz. Egy biztos, hogy abban a csíkosban egy kétéves mellett nem sokat fogsz hevergetni, hacsak segédcsapatok nincsenek :))
  Sarudi strandot nem ismerjük, de ha arra járunk, megtekintjük. Szép az az egész ott arrafelé, (ha az útmenti kirakodóvásárokat nem tekintjük, bár tavaly nagyon jó kis bográcsokat láttam a féllábú műanyag gólyák mellett).

  Várjuk az arzenál gyöngyszemeit!!!


 6. Eszter, hátha még belefér a nagy nyári pihenés előtt: http://href.hu/x/2x1pVélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: