h1

Meg lehet ütni

2007/11/22

szines muffinpapirok 2 

hu
…mármint a főnyereményt! Titkos, csak a kiíró által ismert feltételek szerint, viszont teljesen demokratikusan és átláthatóan karácsonyi nyereményjáték indul. Ez olyan lesz, amin kicsi és kevés a nyeremény, de legalább azt egészen biztosan kisorsolják. Hogy kik között, na, azt fedi a sűrű homály. Mert ne már azért kommenteljetek itt, hogy megnyerjétek a Good Food decemberi számával érkezett jövő évi szupernaptárt!

Immár fél éve nem vagyok kiszolgáltatva a Magyarországra kényük-kedvük szerint sajtótermékeket, pontosabban azoknak egy részét importáló cégnek. Egyenesen származási helyéről érkezik az újság és nemcsak az eddigi, hanem a rendkívül kedvező előfizetési feltételeknek és M. barátnőmnek köszönhetően a delicious. is. És ezért kaphatnak kedves olvasóim naptárt. Mert kettőt még én sem tudok elhelyezni és ezúttal a delicious. naptárára esett a választásom. Nem mintha az jobb vagy szebb lenne, csak éppen kisebb. És nálunk a falon kevés a hely a gyerekrajzok, gyerekfényképek és gyerekprogramok mellett az én főzős naptárom számára. Az élet maga képeződik le ily módon az íróasztalom fölött.

Nem tudom megállni, hogy a fentiek kapcsán ne háborogjak gasztrosajtóhozzáférési másodrendűségünkön. Az imént elsőként említett kiváló magazin Magyarországon előfizetve vagy vásárolva egyetlen újság formájában kerül a vásárlóhoz mintegy 2600 Ft-ért. Angliában előfizetve példányonként egy fontért az újságon kívül több kiló extra cuccot kapunk, amelynek csupán egy része környezetszennyező reklámanyag, nagyobb része azonban receptfüzet, promóciós kiadvány különböző érdekes témákban (balzsamecet, olivaolaj) , a karácsonyi számban koktélkészítést oktató dvd és játékunk tárgya, az egész év folyamán használható színes, mélynyomott és receptdús naptár.

Nincs tehát más teendő, mint továbbra is olvasni a Tintalevest és megenni szépen az ebédet. Persze azt lehet jelezni, ha valaki semmiképpen nem akar szép naptárt kapni, mert akkor máris kiveszem a virtuális kalapból és nő a többiek esélye. Azt is lehet jelezni, ha nagyon szeretne valaki ilyen naptárt kapni. Ebben az esetben nem teszem be háromszor a nevét a virtuális kalapba, de érdekel, ki olyan naptáras, mint én. Akiket idegesít, hogy a hét vasárnap kezdődik, máris határolódjanak el a naptártól. Rövidlátás és negyvenen túli, illetve számítógépes munka miatti szemromlás nem akadály, szép nagy betűkkel nyomták játékunk főnyereményét.

A játék december 10-ig tart, másnap (vagy harmadnap) eredményhirdetés. Vigaszdíjak is lesznek: két Good Food-példány (2007. márciusi és júliusi). A nyereményeket a kiíró megbízásából a szervezőbizottság Magyarország területére postázza.

uk
The game is on
… for my readers in Hungary so it’s just a summary to give you an idea: I’m launching a competition within Hungary to win the 2008 Good Food calendar. Who can win? Well, that’s my secret. I’m encouraging my local readers to just go on reading this blog and writing comments as usual and keep their fingers crossed.

Reklámok

16 hozzászólás

 1. ezt egyszer én is pontosan kiszámoltam már, hogy mennyi az annyi, ha itthon előfizetem vagy megveszem, vagy, ha mondjuk Belgiumban veszem meg, és mennyi, ha Angliában fizetek elő, vagy ott veszem meg… talán még úgy is jobban megéri, ha megvetetjük valakivel kint és aztán hazaküldik postán…

  egyébként nekem is van ilyen szép goodfoodos falinaptáram, meg persze olive-os zsebnaptáram is:) úgyhogy tudom ajánlani másoknak, hogy jelentkezzenek!


 2. Engem érdekel a verseny, de…izé…főzni kell hozzá?
  vagy Te már kifőzted az egészet ?


 3. Én csak kizárólag anyagias érdekből kommentelek ide (mint máskor is) és most is még csak azért, hogy megtudjam, a nyeremény olyan naptár-e, amibe bele lehet írni, hogy balett, angol, aikoido, oviszünet (nevelésiérteezletmiattkérjükakedvesszülőket,
  akitudjatartsaotthongyermekét)fogszabályzás,mikulásünnepség,
  gáztbediktálni,értekezlet,szemészet,matekversenytbefizetni,
  NEMMEGYÜNKSEHOVA ????
  mert ha nem, akkor nem is kell.


 4. Akkor én most megeszem szépen az ebédet.

  A Tintalevest pedig olvasom továbbra is szorgalmasan, alig várom, hogy legyen mit! :)


 5. doctorpepper – Micsoda? az olive-ban zsebnaptár van???? Máris intézkedek! Én egyébként úgy számoltam, hogy nagyjából ugyanannyira jön ki itthon megvenni és onnan küldetni, csak utóbbi esetben a postban említett plusz cucc is mind az enyém lesz. Vagy a tiétek!

  Franci – Én már kifőztem és aki már valaha itt kommentelt, az benne van a versenyben.

  Piszke – Gondoltam is én ám, hogy csak anyagias érdekeltségből kommentelsz… Szóval ennek jegyében tájékoztatlak: a naptárba kiválóan bele lehet írni!

  Rossamela – Rendes kislány vagy! A burkolt szemrehányást vettem!


 6. Már mmegint megcéloztalak, és éppen aktuális a téma!
  http://ecet-es-olaj.freeblog.hu/archives/2007/11/23/Kordes_a_gasztronomiai_ujsagokrol/#comments


 7. bizony-bizony, zsebnaptár:) lehet, hogy igazad van, már nem emlékszem pontosan a számokra, de az biztos, hogy itthon igazságtalanul drága, ráadásul bónuszok nélkül..:(


 8. Oh, ez remek. Köszönöm a lehetőséget. Én nem ismerem az újságot,talán ideje lesz!
  Egyébként imádom a szakácsnaptárakat :)
  meg a szakácskönyveket is, csak a lakásunk terjedelme elég véges és a 2 gyerek, valamint 4ünk tárgyai sem zsugorodnak valahogyan.


 9. azt lehet, hogy valaki csak a vigaszdíjakért induljon?:D


 10. phzs – Köszi a hógolyót, nemsokára megírom.

  doctorpepper – Egyszer kiszámoltam és szinte ugyanannyi, mert a postaköltség csillagászati. Szerencsére személyes szállítás is történik időnként, így még inkább nyereséges a projekt.

  Franci – Én állandó jelleggel selejtezek. Egyesek szerint nem normális annyi könyvet tartani, amennyi könyvespolc van (sok), szerintem viszont az nem normális, ha az ember a könyvei/ruhái rabja. Persze mindig az hiányzik aztán, amit kiselejteztem.

  fakanál – Naná! Az a cél, hogy minden jutalom jó helyre kerüljön és örömet szerezzen.


 11. Én is selejtezek minden második-harmadik évben a könyvek meg a ruhák között. Tavaly nyáron 7 (hét) banánosdoboz könyv került le a polcokról. Ebből 4 dobozt elvitt a huszárgyerek antikvárius (aki szabad idejében huszáregyenruhában és karddal parádézik). A maradékot bevittem a munkahelyemre, és széthordták a kollégáim. Egy darab sem maradt. De valószínűleg öregszem, mert ez már a többedik ilyen akcióm volt, és nagyon zokon esett, hogy most sem mondta senki (!!!), hogy te phzs, kösz. És a polcok pedig tele voltak akkor is, amikor elmentek a könyvek. Most meg már megértek egy újabb selejtezésre.


 12. A ruhákkal semmi gond, de a könyveim közül én nem tudok egyet se kidobni.Akkor se ha kettő van belőle, akkor se, ha ajándék és soha nem olvasnám el.Kóros birtoklási vágy.Vagyis meg kell értenem, ha a gyerekeim egyetlen fészemű babától vagy kerekét vesztett 198-ik kisautótól sem képesek megválni.


 13. Piszke – Igen, van ilyen, van egy ismerősöm, aki úgy néz rám selejtezéskor, mintha legalábbis elégetném azokat a könyveket. Pedig csak újrahasznosítom őket. Ma du. pl. a barátnőm két nagy szatyornyi könyvvel távozott. Ő is örült, én is.


 14. Ja, még eszembe jutott egy másik hóbortom, bár ez viszonylag újkeletű, és annyira nem is veszélyes. Szóval, szeretem újabban, ha a kedvenc könyveimből két példány van, vagy esetleg még több… De ez igazán csak 5-6 nagyon megbecsült darabra vonatkozik.


 15. Phzs, hát így könnyű selejtezni!:) ha kidobsz egyet, még mindig marad 1-2 példány?!:) könyvet én sem tudok kidobni, és sajnos olyan ismerősöm sincs, aki ilyet tesz, pedig én remek fogadóközönség lennék…meg is köszönném:)

  most látom a vigaszdíjat, na arra én is nevezek:)ha lehet.


 16. phzs – Erre nem tudok mit lépni, legfeljebb saját mániáimat elősorolni, de überolni nem tudlak.

  doctorpepper – Vigaszdíjra versenyben vagy!Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: