h1

About

Eszter
Location: Budapest and Sarud, Hungary
Email: tintaleves AT yahoo DOT com

Profile Widget - flickr

3 hozzászólás

  1. Tintalaveles!

    Szeretnek megtudni hogy mennyi ideig kell az elektromos gepekkel es hanyason keverni kulonbozo taszta feleket. Amerikaban elek es en nem voltam valami sutos otthon. Plusz a liszteket sem tudom peldaul a reteslisztet mivel tudnam helyettesiteni az itt kaphatokbol. Nagyon megkoszonom, ha tudsz nekem ezekben segiteni.

    Udvozlettel

    Marien


  2. Kedves Marien – Ezt a receptekből ki tudod olvasni, de általános szabályként talán annyit lehet mondani, hogy a vajas tésztákat összeállásig kell keverni, a kelt tésztákat kimondottan sokáig, addig, amíg elválnak az edény falától, viszont a brownie és muffin tésztáját nem szabad túlkeverni, jobb is kézzel csinálni, de ha géppel csinálod, éppen csak addig keverd, míg összekeverednek az alkotórészek, de még darabos. Jó sütést-főzést kívánok!


  3. reteslisztet tudsz kesziteni.. a liszt egyharmadat helyettesitsd grizzel.. es kesz is..:)



Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: