About
Eszter
Location: Budapest and Sarud, Hungary
Email: tintaleves AT yahoo DOT com
h | K | s | c | p | s | v |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
Kinga - Tej a hallevesben | |
Amit szilveszterkor… - Karácsony ’07 | |
Dagasztás nélküli ke… - Eggyel több | |
Az ötperces - Vágott… - Eggyel több | |
web page - Kamratakarítás II. |
Tintalaveles!
Szeretnek megtudni hogy mennyi ideig kell az elektromos gepekkel es hanyason keverni kulonbozo taszta feleket. Amerikaban elek es en nem voltam valami sutos otthon. Plusz a liszteket sem tudom peldaul a reteslisztet mivel tudnam helyettesiteni az itt kaphatokbol. Nagyon megkoszonom, ha tudsz nekem ezekben segiteni.
Udvozlettel
Marien
Szerző: Summer Annamariria 2008/11/12 at 04:09Kedves Marien – Ezt a receptekből ki tudod olvasni, de általános szabályként talán annyit lehet mondani, hogy a vajas tésztákat összeállásig kell keverni, a kelt tésztákat kimondottan sokáig, addig, amíg elválnak az edény falától, viszont a brownie és muffin tésztáját nem szabad túlkeverni, jobb is kézzel csinálni, de ha géppel csinálod, éppen csak addig keverd, míg összekeverednek az alkotórészek, de még darabos. Jó sütést-főzést kívánok!
Szerző: Eszter 2008/11/17 at 12:55reteslisztet tudsz kesziteni.. a liszt egyharmadat helyettesitsd grizzel.. es kesz is..:)
Szerző: Evi 2010/07/10 at 18:40